Muğla Sıtkı Koçman University blev etableret i 1992 som et statsuniversitet med fire foreslåede fakulteter: Fakultetet for Kunst & Natur- og humaniora, Det Økonomiske og Administrative Fakultet, Det Tekniske Uddannelses- og Det Fiskerividenskabelige Fakultet. Mugla School of Management, grundlagt i 1975, oprindeligt tilknyttet Ankara Academy of Economics and Administrative Sciences, var den første højere uddannelsesinstitution i Muğla. Det blev derefter det første fakultet ved Muğla Sıtkı Koçman University efter dets oprettelse. Derudover sluttede Muğla Vocational School, grundlagt i 1989 som en del af Izmir Dokuz Eylül University, sig til Muğla University. I løbet af de sidste 20 år er universitetet vokset til at omfatte ni fakulteter, tre ph.d.-skoler, fire skoler, ni erhvervsskoler og tretten forsknings- og ansøgningscentre. Siden etableringen har Muğla Sıtkı Koçman University været i jagten på videregående uddannelse og forskning af høj kvalitet for at bidrage til den sociokulturelle, videnskabelige og teknologiske udvikling i Tyrkiet. I dag omfatter Muğla Sıtkı Koçman University en to millioner kvadratmeter campus omgivet af en spektakulær udsigt over bjergene og mindre universitetssteder og skoler i hele provinsen. I øjeblikket servicerer universitetet over 40.000 studerende og beskæftiger over 1.400 fuldtidsansatte akademiske medarbejdere.

Muğla Sıtkı Koçman University Fakultet for Økonomi og Administrative Videnskaber, Institut for Offentlig Administration blev etableret i 1993, efter en to-årig forberedelsesperiode begyndte det dets aktive uddannelse og træning ved at optage studerende i 1995-1996 uddannelse-træning år. Senere blev Second Education-programmet åbnet i uddannelsesåret 2001-2002, og på samme semester blev studerende optaget til denne uddannelse. Institut for Offentlig Administration har til formål at give den viden, der kræves af nutidig politik og administrationsvidenskab, til bachelor- og kandidatstuderende, som efter endt uddannelse har brug for den forudsatte uddannelse for at arbejde i deres egne områder. På den anden side har instituttet til formål at bringe den moderne uddannelses- og studiekultur, bidrag til vidensproduktion, deltagende, samarbejdsvilje til de studerende. I denne sammenhæng er det primært rettet mod at gøre vores studerende respektfulde individer over for nationale og universelle værdier og foretrukne personer med deres uddannelses-, trænings- og forskningskvalitet på regionalt og landeniveau, med princippet om teamwork, orienteret til at løse lande’s og regionens problemer.

Læs mere på www.mu.edu .tr

Muğla er en meget rig by med hensyn til landbrugs- og dyreholdsøkonomi på grund af dens gunstige klimatiske forhold. Regionen er berømt for produktionen af ​​honning, oliven, citrus, mandel, forskellige urter og drivhusgrøntsager udover dets husdyr. I den forstand, at MSKÜ er en af ​​de vigtigste partnere i Mugla by med hensyn til akademisk og dagligt liv, udfører den også forskellige undersøgelser inden for landbruget med dets forskellige enheder såsom landbrugsfakultet, mad- og drikkevarestyring, fødevareanalyse Ansøgnings- og forskningscenter osv. Derudover har MSKÜ mange akademiske enheder inden for marketing, som producerer den information, som landbrugssektoren kan have brug for under nogle titler som; markedsundersøgelse, produktstyring, prissætning, forsynings- og distributionskædestyring og promotion. Nøglepersoner involveret i dette projekt er langtidseksperter, der arbejder for Muğla Sıtkı Koçman University Fakultet for Økonomi og Administrative Videnskaber. De har erfaring med implementering af flere projekter og erfaring i samarbejde med NGO’er, uddannelsesinstitutioner og lokale myndigheder. Nøglepersonalet er især:

Assoc. Prof. Dr. Tugba Ucma Uysal gik på Mugla Universitet, hvor hun modtog en bachelorgrad i Business Administration. Derefter gik hun på Mugla Universitet og opnåede sin mastergrad i Business Administration. Hun gik på Dokuz Eylul University og opnåede PH.D. i regnskab og finans i 2010. Derefter har hun været lektor i september 2013 på Mugla Sitki Kocman University. Siden september 2013 har hun været associeret professoreller ved Fakultet for Økonomi og Administrative Videnskaber, Mugla Sitki Kocman University. Samtidig er hun direktør for Mugla University Research and Project Coordination Center. Hun har internationale og nationale tidsskriftsartikler, bog- og bogkapitler om regnskab. Hendes forskningsinteresser dækker en række emner inden for regnskabsteori, revision, regnskabsetik, svigagtig revision. Hun har erfaring med ledelse og implementering af forskellige nationale og internationale projekter.

Assist. Prof. Dr. Ceray Aldemir‘baggrundsuddannelse er Public Administration and Management med speciale i lokale myndigheder og New Social Movements (PhD opnået ved University of Manchester- Manchester Business School). Hun har omfattende viden og erfaring om lokale statslige organisationer og anvendelsen af ​​den nye offentlige ledelse, hvor marketingetos er meget synlig. Hun studerede og arbejdede på Manchester Business School som undervisningsassistent mellem 2008 og 2014. I øjeblikket arbejder hun på Mugla Sitki Kocman University Public Administration afdeling som adjunkt.

Tugba og Ceray arbejder sammen for Mugla Chambers of Trade and Industry, som har 7.000 medlemmer – 2.000 af dem i hotelbranchen. Hovedopgaven for personalet i Chamber er at koordinere erhvervsuddannelsestræning og selvforbedring af disse medlemmer ved at designe møder, workshops, seminarer osv. I 2017 organiserede The Chamber under ledelse af Tugba og Ceray en workshop for ledere af menneskelige ressourcer i gæstfrihedsindustrien. . Det vigtigste resultat af workshoppen er nødvendigheden af ​​en bæredygtig turismepolitik og innovativ tilgang i denne sektor. Dette output er primært identifikationen og udgangspunktet for dette projekt.

Assist. Prof. Dr. Ali Naci Karabulut har opnået sine bachelor- (2003), master- (2005) og ph.d.-grader (2013) i Institut for Business Administration på Muğla Sıtkı Koçman University. Han blev adjunkt i november 2014 ved Mugla Sitki Kocman University, Fethiye Fakultet for Ledelse. Han har publiceret flere internationale og nationale tidsskriftsartikler og bogkapitler inden for markedsføring. Hans forskningsinteresser dækker en række emner inden for forbrugeradfærd, online shopping, køb under risikable forhold og forbrugere’ tab aversion. Han havde erfaring med flere internationale projekter som forsker inden for erhvervsøkonomi.

Prof. Dr. Erdoğan Gavcar uddannet fra Karadeniz Technical University (KTU), Fakultet for Skovbrug, Institut for Skovindustrielle Teknik i 1986 og KTU, Institut for Samfundsvidenskab, Institut for Erhvervsøkonomi i 1988. End han havde sin ph.d.-grad fra İstanbul Universitet, Institut for Samfundsvidenskab, Institut for Numeriske Metoder i 1992. Han blev forskningsassistent i 1988 og adjunkt i 1992 ved KTU. I 1997 blev han udnævnt til lektor ved Muğla Sıtkı Koçman University, Fakultet for Økonomi og Administrative Videnskaber, Business Administration Department. Han har fået en professortitel i 2002, og han blev udnævnt til dekan for Fethiye Business Administration den 26. august 2012. Han har publiceret i flere nationale og internationale tidsskrifter.