Legacy17 er et non-profit kooperativ. Det er registreret i Stockholm, Sverige. Formålet med Legacy17 er at støtte en effektiv implementering af FN’s 17 bæredygtige udviklingsmål ved at fremme bedste praksis brug af optimale metoder og værktøjer. Dens primære målgrupper er førende praktikere inden for bæredygtig udvikling. Det er internationalt og tværfagligt med fokus på adfærdsændring, uddannelse, ledelse og social markedsføring og en fælles base i aktionslæring og aktionsforskning.

Kooperativet er nystiftet som en juridisk enhed, der opstår fra et mangeårigt uformelt internationalt netværk af førende uafhængige praktikere, konsulenter og undervisere med flere årtiers erfaring i arbejdet for transformativ forandring.

En del af arven fra Legacy17 er dets kerneteam i Stockholm, tidligere kerneteamet i sekretariatet for en international NGO, Global Action Plan International , med en stærk – ifølge nogle forskere uden sidestykke – resultater med at skabe langsigtet bæredygtig adfærdsændring. Denne track record inkluderer at lede et Erasmus+-finansieret projekt for at udvikle, teste og evaluere selvstudieprogrammer for europæere, der ønsker at tilegne sig mere bæredygtige spisevaner: Food Action. Rapporten og materialerne (på 5 sprog) er i det offentlige domæne, offentliggjort på Erasmus+ projektresultatsiden. Med udgangspunkt i aktionsforskningstilgangen har kerneteamet også lang erfaring med omhyggelig overvågning og evaluering af projektresultater og -resultater.

Læs mere på legacy17.org/

Marilyn Mehlmann kombinerer baggrunde inden for psykosyntese, empowerment og aktionsforskning for at samskabe og dokumentere nye metoder og værktøjer til personlig og faglig udvikling. Hun er tidligere industrijournalist og teknisk skribent og har forfattet og medforfattet mange artikler, bøger og bogkapitler.
Hun har arbejdet over hele verden for at give mennesker og organisationer mulighed for at handle for bæredygtig udvikling og blev tildelt Rachel Carson-prisen 2011-2012 for “langsigtet indsats for at involvere enkeltpersoner, virksomheder og ngo’er i at handle bæredygtigt”. Hun taler jævnligt og holder foredrag ved arrangementer. Hun var generalsekretær for Global Action Plan International 1995-2016, er VP for Union of International Associations (UIA) og et grundlæggermedlem af Legacy 17.

Alexander Mehlmann har en baggrund i IKT og ledelse, hovedsageligt hos IBM og brugte 25 år på at styre den globale handlingsplan Internationalt sekretariat. Han er et stiftende medlem og fungerer som General Manager for Legacy17.

Afhængig af de specifikke opgaver, der er tildelt Legacy17 under den detaljerede projektplanlægning, vil vi opfordre andre fra vores netværk til at deltage. Vi overvejer også i øjeblikket adskillige ansøgninger fra potentielle praktikanter fra Tyrkiet, som vil hjælpe med forbindelsen.