KOMPETENCEKORT OVER VOKSNE

Dette kompetencekort præsenterer de sammenlignende situationer i hvert land i betydningen niveauet for bæredygtigt forbrug af fødevarer. Kortet dækker også yderligere statistik og indsigt om fødevareforbrug i partnerlande. SCOFI måler det bæredygtige forbrug af fødevarer i hvert partnerland, og takket være kompetencekortet kunne man se resultaterne for hvert land og også sammenligne resultaterne efter de forskellige demografiske forhold. I sagens natur præsenterer kompetencekortet et europæisk perspektiv på bæredygtigt forbrug af fødevarer.

MULTINATIONAL RAPPORT

Voksenuddannelse i retning af bæredygtigt forbrug skal være det prioriterede mål i dag. Hvis voksnes bæredygtige adfærd forbedres, vil deres børn det også. De fælles resultater af vores internationale forskning beviser nødvendigheden af voksenuddannelse i bæredygtigt fødevareforbrug. I denne undersøgelse er det nye indeks kaldet SCOFI (Sustainable Consumption of Food Index) implementeret til voksne, der bor i Østrig, Danmark, Sverige, Slovakiet og Tyrkiet for at måle deres adfærd på bæredygtigt fødevareforbrug. Denne rapport præsenterer analysen af den multinationale forskning baseret på 1316 forbrugerdata fra fem forskellige lande. SCOFI består af tre dimensioner som “bæredygtig livsstil”, “madforbrug og madspild” og “økologisk forbrug”. Alle score efter dimensioner og lande er angivet i excel-filer (IO3_A: Food Consumption Competence Map_ENG). Derudover leveres alle score efter dimensioner og lande viahttp://scofi.suscof.com

THE SCOFI CLUSTER REPORT

Ved at gennemføre en undersøgelse, der dækker behovene, er voksnes adfærd designet til at identificere homogene grupper af voksne, der har lignende bæredygtigt forbrug af madadfærd og holdninger. Klyngerapport præsenterer resultater af realiserede kvantitative analyser baseret på SCOFI-scoringer i forhold til voksnes demografiske og socioøkonomiske profiler, som undersøges ved hjælp af en række statistiske analyser. Analyserne blev udført på det komplette nettodatasæt indsamlet fra alle projektpartnere 1316 voksne. I rapporten præsenteres analysens resultater med tabeller og forklares med understøttelse af grafik.